No niin, nyt on tullut parilla päivällä pyöräiltyä oman mittapuuni mukaan ihan kunnolla, edellispäivänä 14 kilometriä ja eilen 15. Pyörä on kyllä todella mukava, sehän on tuo uusi Tunturi jota aiemmin täällä blogissakin mainostin. Ainoa yllätys minulle oli, että sitä ei pysty vanhanaikaisella pumpulla pumppuamaan, ja pyörän mukana ei enää tule automaattisesti pumppua kuten siinä pyörässä jonka ostin 15 vuotta sitten:) Kumma kun asiat muuttuu...

Mukavan kuumakin nyt sitten kun aloitin taas työt, vaikka kyllä minä sen hiukan arvasinkin, niinhän siinä aina käy. Mutta toisaalta tykkäsin kyllä olla lomalla kun oli ihan siedettävät kelit, suurimmat rankkasateet onnistuttiin olemaan Göteborgissa, ja siellä ei silloin satanut yhtään.

Huvittava juttu muuten miten Sodexho varmistaa työpaikallani työntekijöiden terveellisen syömisen, aamuisessa leipäpöydässä kolme metukan siivua maksaa yhtä paljon kuin puolikas siivu kinkkua. Onhan se nyt ihan loogista tietty, en vain ole sitä logiikkaa vielä löytänyt. Kassalle kun mainitsin asiasta, hän näytti ihan eksyneeltä lampaalta ja selitti minulle, ettei hän ole normaalisti täällä ollenkaan töissä. Aivan, niinhän asiakkaalle sanotaan, sehän lukee kaikissa oppikirjoissakin. Huoh.