Eilen tein toisen kerran tuon jalat tönköksi tekevän salitreenin, saa nähdä mikä on vaikutus tällä kertaa. Tuntuu ainakin jotenkin tosi mukavalta nyt, kun lihakset on pikkuisen kipeätkin vaihteeksi. Rajansa tietty kaikella, mutta uskon että nuo jalat siitä rauhoittuu, eipä ne nytkään tunnu enää kovin pahalta.

Olen nyt parina iltana, ja vielä eilen aamullakin ollut tosi väsynyt, taitaa tämä lenkkien ohjelmaan lisääminen vaatia veronsa. Sitten olen myös syönyt joinain päivinä melko vähän, se luultavasti vie kanssa vireystasoa alas. Aina ei vaan muista, ehdi, viitsi tai jaksa syödä riittävästi. Varsinkin jos syö salaatin töissä kalorit jää todella alas, koska ei siellä heidän salaateissa mitään rasvoja, herranjumala, ole. Taidan pitää tänään lepopäivän, ja huomenna taas lenkille. Jos menisi vaikka aamulenkille vaihteeksi.

Mukava uutinen on että paino oli aamulla 71,0! Kilo enää tavoitteeseen, kun siihen pääsen niin lupaan unohtaa vaakaan tuijottamisen ja keskittyä kokonaan siihen, että tuo rasvakerros ohenisi. Ja sen aion tehdä syömällä oikein ja liikkumalla paljon. Voisin ottaa seuraavaksi tavoitteeksi vuoden loppuun esim. käynnin pihtimittauksessa, ja että prosentti olisi tippunut viime mittauksesta kesän alussa, sanotaanko vaikka 3 prosenttiyksikköä:) onko liian raju tavoite...?