Ihan karkitta ei ole tässä pärjätty, mutta suht hyvin sentään. Tänään söin viisi-kuusi konvehtia ja sen jälkeen jouduin rientämään kovaa vauhtia vessaan, ja nyt pelkkä sen rasian katsominen tekee hiukan pahaa...ihan oikein, mitäs menin hassahtamaan niihin.

Into olisi kova taas syksyn liikuntaryhmien pariin, harmi vaan että asun seudulla jossa ei paljon vaihtoehtoja ole. Samat vanhat jutut kuin aina ennenkin. Jooga-harrastuskin on nyt hiukan hankalampaa kun lähellä asunut opettaja muutti paikkakunnalta ja lähin joogasali on noin 35 kilometrin päässä. Yksi mikä kiinnostaisi on Pilates, mutta täälläpäin kaikki vaikuttaa olevan sitä MP Pilatesta, ja olisin ennemmin kiinnostunut siitä ihan tavallisesta. Tottapuhuen en kyllä tiedä mikä niiden ero on, mutta nuo MP Pilates tunnit ovat ainakin melko tähtitieteellisen hintaisia.Ja sen lisäksi lähimmät taas siellä 35 kilometrin päässä.

Lenkkipolut ovat sentään lähellä, jostain pitäisi vaan saada se napakka potku takapuoleen, että saisi sinne vääntäydyttyä. Milloin ei ehdi ja milloin ei jaksa. Se noissa ryhmissä on että niihin tulee mentyä eri lailla kun ne on tiettyyn aikaan ja vielä jos on vähän ryhmäpainostusta niin mikäs sen parempi.