Yllätyin että kuinka paljon lohessa itse asiassa on kaloreita, mutta hyväähän se on. Ja siitä saa aikaan ihan kauniin annoksen. Siinä on aikalailla rasvaa, että siitähän ne kaloritkin sitten tulevat. Mutta myös reilusti proteiinia eli oikein hyvä ruoka-aine.

Olen koittanut laskeskella hiukan mutu-tuntumallakin että kuinka paljon energiaa pitäisi saada hiilihydraateista, kuinka paljon proteiineista ja paljonko rasvasta. Tällaiseen tulokseen päädyin tällä hetkellä: P:30%, H:20% R:50%. Tuolla suhteella proteiinia tulee pikkuisen yli 100 grammaa päivässä, mikä on käsittääkseni riittävä jos treenaa myös punttia siinä toivossa että lihaksetkin kasvaisi:) Rasvan suhteen  olen vähän kahden vaiheilla, se pyrkii nousemaan tuonne 60%, eikä se sinänsä ole mikään huono asia, mutta minulla taitaa olla vielä hiukan vaikeuksia hyväksyä sitä, että rasvan osuus voi olla noinkin suuri. Hiilarit saa jäädä allekin tuon 20% kunhan ei paljon yli 100 gramman menisi, sen olen huomannut olevan aika hyvän rajan itselleni.

Tänään ohjelmassa vielä lenkkiä, katsotaan jos saan miehen innostumaan niin lähdetään kävelemään pururadalle, ellei, niin sitten ihan juoksulenkkiä lähiteillä.

135311.jpg