En sitten ehtinyt ennen reissua tänne päivittää, että se on menoa nyt! No, reissu tuli ja meni, Thaimaassa on nyt käyty, ja hieno kokemushan se oli. Liikuntaa siellä tuli harrastettua hiukan kevyemmin, mutta teki varmaan toisaalta taas hyvää pitää pientä lomaa siitäkin. Nyt on vaan niin lötköpötköfiilis, että pitää saada taas jotain ohjelmanpoikasta väännettyä tuleville viikoille ettei käy niin kuin monesti ennen, että matkan takia jää liikunnat pois pitkäksi aikaa. Sama vähän syömisten kanssa, pientä niskaotetta pitäisi niistäkin taas ottaa. Vielä on viikko aikaa palailla takaisin tuttuihin kuvioihin ihan rauhassa, ja sitten alkaa taas työt.

Otin käyttöön Suunnon T6 rannekompuutterin eilen, ja täytyy sanoa, että ihan mielenkiintoinen vehje. Aikaisemmin käytössä oli Polarin M61 ja siinä on aika rajoitetut ominaisuudet. T6:sesta saa tiedot siirrettyä tietokoneelle mikä on erittäin mielenkiintoista mielestäni, puhumattakaan siitä että sen käyttö oli suhteellisen helppoa jopa tällaiselle blondille. Toivottavasti pysyy juoksukelit hyvinä pitkään, nyt kun sen innostuksen on saanut herätettyä. Jäällä liukastelu ei oikein houkuttaisi...olen harkinnut pahoille keleille vastalääkkeeksi spinningiä, mutta saa nyt nähdä uskaltaudunko tunnille.

Jahas, tänään vuorossa on joogaa, mikä on aika mielenkiintoista, koska sain thaihieronnassa hiukan selkääni nitkautettua, että saa nähdä miten se siihen reagoi.