Noin paljon on siis suurinpiirtein kulunut kaloreita liikunnassa tällä viikolla. Tuo lukema on suoraan sykemittarista, eli siinä on peruskulutus mukana. Aikaa tuon kalorimäärän kasaan saamisen meni aika tarkkaan neljä tuntia. Neljä tuntia liikuntaa viikossa ei kuulosta kovin paljolta, mutta siihen mahtuu sentään viisi harjoituskertaa. Saa nähdä miten tämän urheilurutiinin käy kun päästään reissuun, tuleeko siellä käytyä salilla ja juoksemassa.

Painiskelen tässä ajatuksen kanssa, että tekisin ensi viikosta ns. kevyemmän treenin viikon. Eli ottaisin salilla hiukan rennommin (miten se onnistuu?), juoksentelisin tai kävelisin mahdollisimman rauhallisia lenkkejä ja kenties osallistuisin viikonloppuna astangajooga-kurssille. Ja unohtaisin kaloreiden keräämisen hetkeksi. Samalla voisin syödä terveellisesti ja omaan tahtiini, koska mies on lähdössä viikoksi työmatkalle. Josko sitä kautta saisi jonkinlaista rutiinia tuohon syömiseenkin?

Onpa muuten ihana ilma ulkona, tulin sisälle syömään, ja jotenkin jumiuduin koneen ääreen, mutta nyt voisi taas mennä hiukan puutarhahommiin. Puutarha on ollut nyt  ainakin kuukauden  melkein  ilman hoitoa, kun on ollut niin kuivaa, eikä oikeastaan ole muuta tarvinnut tehdäkään kuin, kastella kuivimpia paikkoja ja tietysti kesäkukkia. Nyt kun alkoi taas satamaan, niin johan sieltä pukkaa jos jonkinlaista rikkaruohoa. Eikun ulos aurongonpaisteeseen niin kauan kuin sitä täällä riittää!