Oli oikein mukava hepoilureissu, ilmakin oli oikein sopiva, ei liian lämmin mutta ei kylmäkään. Jaksoin sentään tehdä hiukan viime aikoina väliin jääneen venyttelyharjoituksen vielä illalla. Minulla on jonkun verran noita kakkosen TV-jumppia, ja on ihan mukava joskus tehdä niitä, sen sijaan että itse miettisi että mitäs liikkeitä sitä nyt sitten taas tekisikään. Hiukan ne on lyhyitä, mutta venyttelyyn riittänee hyvin tuo "mukava puolituntinen".

Tänään pitäisi tehdä jonkinlainen lenkki pyöräillen tai sauvakävellen, eilen oli ainakin niin kova tuuli, että pyöräily ei olisi tullut kysymykseenkään (inhoan pyöräillä vastatuuleen) ja kyllä siellä tänäänkin taitaa aikalailla tuulla. Eli luultavimmin suuntaan lenkkipolulle sauvojen kera.

Painossa ei ole nyt tapahtunut mitään liikahduksia oikeastaan mihinkään suuntaan, 71,8 oli aamun saldo. Paino pysyy samoissa lukemissa luultavasti vielä muutaman päivän, kunnes "hullut päivät"  (kuten mies niitä nimittää) tämän kuun osalta on ohi. Kalorilaskurin mukaan 69 kiloa olisi odotettavissa siinä elokuun lopulla. Noh, katsotaan nyt sitten miten tämä tästä kehittyy.