Heräsin aamulla siihen että selkä oli mennyt lapaluiden välistä selkärangan tienoilta jumiin. Mukava tapa aloittaa aamu. Mikähän siihenkin mahtoi mennä, illalla ei ollut vielä mitään oireita. On se nyt päivän kuluessa hiukan helpottanut, mutta on sellainen olo, että mitään kauheasti ei kannata tänään reuhtoa. Pitäisi kait soittaa hierojalle, jos se saisi sieltä jonkun lukon avattua. No nyt soitin sillekin sitten saman tien. Miksi lykätä jotain sellaista, joka pitää jokatapauksessa jossain vaiheessa hoitaa?

Tänään saan viettää muutaman tunnin laatuaikaa kotona, kun mies menee yhteen kokoukseen, mitähän sitä oikein keksisi? Tiedän kyllä että ei auttaisi keksiä mitään, pitäisi keskittyä rästihommiin kotona, mihin sisältyy kuva-albumin koostaminen sukulaistytölle, sen kun pitäisi olla valmiskin jo käytännässä lauantaiksi. Jos kuitenkin hiukan antaisin itselleni vapaa-aikaa ja lukisin kirjaa...aah ihan rauhassa. Miehillä taitaa olla ikävä tapa keskeytellä tuota kirjan lukua, ainakin tällä tapauksella tuntuu olevan. Saisi lukea aivan omassa rauhassaan.

Viikonloppuna on tiedossa häät, ja toivon mukaan mahdun vielä edelliskesällä pitämääni mekkoon. En kyllä mene jos en mahdu. Häälahja on vielä hakematta...noh, onneksi lahjalistassa oli runsaasti kamaa.