Kai sitä pitää sitten niitä testituloksiakin tänne ilmoitella, eli juoksin noin 1790 metriä. Tulokseksi jonkinlaisessa 1-7 asteikossa sain 2, eli ei ihan sitä huonointa kuitenkaan:) Maksimaalinen hapenottokyky ml/min oli tuon asteikon mukaan 29 (muistaakseni saman sain viime kerralla polkupyöräergometrissäkin). Kunto on siis huono, mutta niinkuin sanoin eilenkin, niin mielestäni aika kova kunto saa olla, että pääsee edes luokitukseen keskinkertainen. Parhaalla ryhmästä taisi olla nelonen, joka meni sitten vissiin jo keskinkertaisen puolelle. Iästä sai myös hyvitystä, jollain tavalla mielestäni ehkä liikaakin (tai sitten olen vaan kade) jos kävelet osan aikaa, on aika hassua että saa tulokseksi nelosen.

Eilen tuli myös testissä ilmi aika mielenkiintoinen juttu, nimittäin Suunnon logi näytti lenkin maksimisykkeeksi 200 bpm. Olen laskeskellut maksimisykkeekseni noin 193 iän perusteella, ja muutamien testien perusteella. Tiedä sitten onko tuohon luottaminen, mutta melko luotettavan tuntuisia tuloksia se on mielestäni antanut.

Huolestuttavaa eilisessä oli se, että menin mielestäni aivan järjetöntä vauhtia, mutta puolikkaalla vauhdin pitäisi olla melkein sama. Tai pitäisi ja pitäisi, jos tavoite on että juoksee sen läpi niin sitten vauhdilla ei väliä, mutta tiedän itseni etten suostu olemaan milloinkaan se ihan viimeinen. Toisaalta siellä taisi olla viime vuonnakin aikoja, jotka meni sinne melkein kolmeen tuntiin, että ehkä minunkin vauhdilla pääsee maaliin, ilman että järjestävät keräilevät pois tötsien kera:).