Töissä aika sekava tunnelma, keskittymiskykyä kaivattaisiin…pitäisi listata duuneja ja miettiä mitä voisi tai kannattaisi tiputtaa mikäli tiimistä yksi henkilö joutuisi lähtemään. Ei kiva. Sen sijaan että voisi tehdä hommansa kunnolla, pitäisi miettiä mitä voisi tehdä kenties huonommin. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muuten liikunnan kannalta kiva fiilis, eilen Aikidossa, ja mukavaa oli kuten aina. Ihana fiilis jo illalla kun meni nukkumaan ja oli kroppa ”hyvällä tavalla” väsynyt. Eli fyysisesti, eikä kuten joskus, että on vaan nuutunut olo, mikä yleensä johtuu lorvailusta eli kuten sanoisin, henkisesti väsynyt. Mitä enemmän tuolla Aikidossa käy sitä vähemmän huomaa osaavansa, ja eilen ainakin tuli sellainen fiilis, että en ikinä osaa tehdä noita tekniikoita samalla tavalla kuin tuo opettaja.

 

Lounasta pitäisi mennä lämmittämään, perjantain kunniaksi vähän epäterveellisemmät eväät, hampurilainen…eilisestä olen ylpeä, en syönyt kuin muutaman hopeatoffeen, vaikka niitä ihania Isoäidin suklaa-kaurakeksejä tekikin mieli. Ei auttaisi ostaa mitään tuollaista…mutta kun ne rahat meni hyvään tarkoitukseen.

 

Viikonloppusuunnitelmista sen verran että yksi ystäväpariskunta tulossa kylään, ja yhdet 50-vuotisjuhlat…joten tietää taas syömisten kannalta haasteita.