Ohhoijaa. Töissä alkaa olemaan todella vaikeata löytää enää motivaatiota yhtään mistään, paitsi ehkä kahvitauoista, lounaasta ja siitä että pääsee kotiin. Minullahan on siis loma vasta syyskuun puolella, ihan kyllä omasta halustani, mutta en olisi uskonut kuinka vaikeata on olla koko kesä töissä. Eikä siitä nyt kuitenkaan niin kauaa ole, kun opiskeluaikoina ei mistään kesälomasta ollut tietoakaan. Mutta toisaalta kun on töissä, ja puurtaa kuitenkin enempi vähempi samojen asioiden kanssa koko ajan, siitä pitää päästä välillä irti. Odotan kyllä lomaa jo tosi kovasti. Noh, enää noin kuukausi, kais se menee vaikka päällä seisten. Itse asiassa kuukausi ja kaksi päivää....huoh.

Olin eilen kokeilemassa Astangajoogaa, ja oli kyllä oikein mielenkiintoinen ja tehokkaan tuntuinen tunti. Olen niitä joitain liikkeitä, kuten aurinkotervehdystä tehnytkin jossain Bolybalance tms. tunneilla, joten ei ihan vierasta ollut. Mutta on se ihan eri tietysti tehdä asiantuntevan ohjaajan johdolla ja oikeaoppisesti, eikä mitään "sinne päin" niinkuin nämä liikuntakeskusten vastaavat joskus ovat. Toivottavasti vaan ei jäisi kokeilun asteelle, paikkakunnalla on ilmeisesti liikuntapaikoista pulaa, joten ei ole varmaa saadaanko jatkettua tuota. Ja tietysti pienellä paikkakunnalla tuo voi olla liian, hmm, "edistyksellistä" tai miten sen nyt sanoisi.

Tänään vuorossa on sali, uudistelulla ohjelmalla, joka itse asiassa ei tönkistänyt jalkojakaan kuin ensimmäisellä kerralla.